Bekwame werknemers? Die hebben we!

Een competente werknemer is goud waard. In uw zoektocht is het belangrijk de juiste selectiepartner aan te trekken. Quality bouwt op een ruime ervaring in rekrutering, detecteert wie u nodig hebt en vindt snel de kandidaat die u zoekt.

De juiste m/v op de juiste plaats

Een bedrijfscultuur is heel specifiek en niet iedereen kan aarden in uw bedrijf. Bij Quality houden we daar rekening mee. Uiteraard screenen we onze kandidaten ook op ervaring en opleiding. Zo vergroten we de kans aanzienlijk dat onze uitzendmedewerker zich goed voelt in uw bedrijf en zijn job bijgevolg perfect uitoefent.

Bediende of arbeider, optie vast

Quality is gespecialiseerd in vaste jobs voor arbeiders en bedienden. Als uitzend-selectiekantoor gaan we voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw vacature. Rekrutering op maat in de praktijk. We houden ook van langetermijnrelaties zodat we een optimale samenwerking voor beide partijen bekomen.

Contract nodig?

Vond u zelf een geschikte kandidaat en wenst u hulp bij de contractopmaak? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle administratieve zaken van u over zodat u zich verder kunt focussen op uw core business.

Contaceer ons!

Maak een telefonische afspraak op het nummer
056 960 130. Of geef je gegevens door en we nemen contact met je op voor een afspraak:

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen