Kwaliteit

Kwaliteit komt altijd bovendrijven. En Quality is zijn naam waardig, dus gaan we resultaatgericht te werk. Onze kandidaten worden gescreend op basis van ervaring en opleiding, en krijgen een intensieve begeleiding in hun zoektocht naar een vaste job. We zijn pas tevreden als er sprake is van een perfecte match tussen bedrijf en uitzendmedewerker.

Service

De uitzendsector is 100% people minded. Persoonlijk contact is dus de rode draad doorheen ons werk. Zonder daarbij het professionele aspect uit het oog te verliezen uiteraard. Aan de hand van een intensieve opvolging en continue evaluatie, zowel van uitzendmedewerker als bedrijf, bereiken we keer op keer de beste uitkomst voor alle partijen.

Vaste jobs

Quality is gespecialiseerd in vaste jobs voor arbeiders en bedienden. Voor werkzoekenden betekent het dat we hen een job met toekomst bieden. Werkgevers zijn dan weer zeker bij ons een sterk gemotiveerde kandidaat te vinden. In beide gevallen leidt dat tot optimale resultaten voor iedereen.

Flexibiliteit

Niemand kan twee heren dienen? Bij Quality denken we daar anders over. Wij stellen ons ten volle ten dienste van onze klant-bedrijven en onze klant-kandidaten. Dat vertaalt zich in een onophoudelijk streven naar tevredenheid voor beide partijen. Want wij kunnen het pas zijn als ook onze klanten dat zijn. Voor minder gaan we bij Quality niet.