Prijscalculator

Oudenaarde - voltijds - ref. 53289877

Functieomschrijving

Je komt terecht in een team van project calculatoren. In overleg met de site verantwoordelijken sta je in voor de berekeningen van de offertes en de opmaak van aanbestedingsdossiers.
Per project hou je nauwlettend de cijfers bij. Je maakt rapporteringen op en controleert de performantie parameters. Je voert prestatie controles uit om te zien of de ramingen overeenstemmen met de kosten en de timing. Zo bied je onze organisatie inzichten om processen bij te sturen en waar mogelijk te verbeteren. Je overlegt met de site verantwoordelijken en de projectleiders over de vorderingen van de werken.
Horen ook tot je takenpakket: de ontwikkeling en onderhoud van een berekeningsmodel en prijslijsten.
Verder hou je de markt goed in het oog, wissel je marktkennis uit, leg je contacten met leveranciers en vraag je offertes op.

Profiel

Je behaalde minstens een technische Bachelor opleiding. Je hebt ervaring in calculatie en/of projectleiding binnen de HVAC sector of aanverwant.
Je hebt een uitgebreide technische kennis, scherp analytisch inzicht en een kritische geest. Je werkt gedetailleerd, kunt vlot overweg met Excel en bent tweetalig (N/ praktische kennis F).
Je durft de nodige vragen te stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de werfsituatie. Je bent proactief en gedreven in je werk. Je organiseert zelfstandig je taken en uiteraard heb je oog voor detail.

Wij bieden

Een boeiende functie in een aangename werkomgeving binnen een groeibedrijf met een hands-on mentaliteit.
Ervaren collega\'s die jou ten volle zullen ondersteunen in jouw opleidingsperiode en nadien.
Een ‘on the job\' training en/of eventuele externe trainingen.
Een competitieve verloning (met firmawagen) aangevuld met extra legale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen