Project Engineer

Waregem - voltijds - ref. 53762055

Functieomschrijving

- Als project engineer maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam. Jouw taken situeren zich op zowel pre-engineering, design engineering alsook op vlak van technische uitwerking van onze industriële projecten.
- De oplossingen die je uitwerkt voor onder meer de processystemen met warmtewisselaars, procescomponenten, pompen, … zijn steeds een evenwicht tussen technische haalbaarheid, kwalitatieve vereisten, specifieke normen en economische afwegingen.
- Je realiseert de implementatie van de technische specificaties en de instrumentatieschema’s.
- Je bereidt de prijsvragen en contractonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers voor en staat, na de aankoop, verder in voor de opvolging van kwaliteit, prijs en leveringstermijn.

Profiel

- Als hoger opgeleide initiatiefnemer ( met sterke kennis ( elektro ) mechanica en een eerste werkervaring op zak ) beschik je over een groot technisch analysevermogen.
- Industriële projecten binnen de domeinen warmtetechnieken alsook energietoepassingen voel je perfect aan en weet je verder te engineeren binnen de vooropgestelde budgetten en timing.
- Je wordt gekenmerkt door jouw hands-on mentaliteit, dynamiek, stressbestendigheid en klantgerichtheid.
- Je communiceert vlot met diverse niveaus binnen een projectwerking ( collega’s, opdrachtgevers, subcontractors, … ) en kan zowel autonoom als in teamverband functioneren.
- Tot slot ben je voldoende taalvaardig en kan je jouw functie overtuigend uitvoeren in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Wij bieden

- Je komt terecht in een groeiend en gezond bedrijf dat garant staat voor werkzekerheid en uitdagende projecten.
- Een job met ruimte voor verantwoordelijkheid en interne opleidingsmogelijkheden.
- Aantrekkelijke en motiverende arbeidsvoorwaarden in verhouding met je profiel en ervaring.
- Een toffe werksfeer in een team van gedreven collega’s waar een open communicatie belangrijk is.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen