Rechterhand zaakvoerder

Waregem - - ref. 55034263

Functieomschrijving

Als LEIDINGGEVENDE sta je de zaakvoerder bij op commercieel als organisatorisch vlak. Je neemt zowel administratieve als commerciële taken voor je rekening. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en bent de schakel tussen de werkplaats en de klant. Je werkt mee aan het groeiproces van de onderneming en bent medeverantwoordelijk voor de uitbouw van een 4 de vestiging.
Je coacht en motiveert een groep van 35 medewerkers over 4 vestigingen. Verder streef je naar een continue optimalisatie van de algemene organisatie. In dit kader ben je verantwoordelijk voor de voortgang van het proces van ‘voortdurende verbetering’ op het vlak van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten.

Profiel

Je beschikt over leidinggevende ervaring in een gelijkaardig omgeving. Bij voorkeur genoot je een technische opleiding op bachelor-niveau of hoger. Je positieve ingesteldheid combineer je met uitgesproken communicatieve en administratieve vaardigheden. Verder ben je een ware initiatiefnemer, ben je correct, consequent en hou je van orde. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je hebt geen nine-to-five-mentaliteit.

Wij bieden

Wij bieden een aansprekende en zelfstandige functie waarin kwaliteit voorop staat, met prima arbeidsvoorwaarden, een loyale werksfeer en uitstekende loopbaan- en opleidingsmogelijkheden in een groeiende organisatie regio Kortrijk-Waregem-Doornik.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen