Productieplanner

Roeselare-Izegem - voltijds - ref. 56541396

Functieomschrijving

Als masterplanner geef je ondersteuning bij het opmaken van een Masterr Productie plan. Op basis hiervan maak je een materiaal plan voor het volledige seizoen, dat je systematisch invoert in het ERP systeem. Vervolgens werk je dit op regelmatige basis bij.
Als materiaal planner sta je in voor het effectief plannen van het materiaal dat je in juiste aantallen en levertermijnen doorgeeft voor bestelling. Ook de materiaalplanning van de wisselstukken behoort tot jouw verantwoordelijkheid. je stuurt het materiaalplan continu bij in nauwe samenwerking met de verkoop, productie en aankoop. Je beheert de planningsparameteres in SAP.
Als productieplanner organiseer je de productieplanning van voormontages en eindproducten ten einde een optimale productiecapaciteit te bekomen. Bovendien beheer je de globale capaciteitsplanning volgens de seizoensbehoeften.
Je fungeert als centraal aanspreekpunt over materiaaltekorten met andere afdelingen om zodoende een optimale informatie overdracht en de tijdige levering naar de klanten te kunnen garanderen.

Profiel

Je genoot een hogere technische opleiding (bv elektromechanica)
Je hebt een paar jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Je bent communicatief, stressbestendig, gedreven en sterk analytisch.

Wij bieden

U komt terecht in een sterk groeiende internationale omgeving.
Aantrekkelijk loon

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen