Procesingenieur waterzuivering-

Waregem - - ref. 57565683

Functieomschrijving


samen met een collega sta je in voor de volledige opvolging van het waterzuiveringsproces. Dit gaat van de staalanalyse, het bepalen van de verwerkingsmix tot de uiteindelijke sturing en bijsturing van de installatie. Hierbij geef je leiding aan drie polyvalente operatoren, die instaan voor de aan- en afvoer, alsook technische interventies en onderhoud. Dit takenpakket kan verder aangevuld worden met projectmatige opdrachten in milieuwetgeving, kwaliteitssystemen of informatisering, naargelang je competenties en eigen interesses.

Profiel


je hebt een diploma van industrieel ingenieur biochemie of bent gelijkwaardig door ervaring. Een degelijke kennis van waterzuivering en milieunormering is uiteraard relevant. Verder ben je heel analytisch ingesteld en wissel je gemakkelijk af tussen een heel sterke focus en het bewaren van een helicopterview. Je communicatieve skills zijn zowel nodig in het aansturen van de operatoren als het contact met klanten voor technische toelichtingen.

Wij bieden

je komt terecht in een sterk bedrijf met een vlakke structuur, die toelaat heel autonoom te functioneren en veel ruimte biedt voor eigen initiatief. Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties, verder aangevuld met enkele extralegale voordelen en een permanentievergoeding

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen