Bank- en verzekeringsbediende-

Oudenaarde - - ref. 59707330

Functieomschrijving

Als bankbediende neem je enerzijds commerciƫle acties om het bestaande klantenbestand verder uit te breiden, anderzijds sta je in voor het schadebeheer. Commercieel zal je je voornamelijk focussen op verzekeringen en kredieten gericht naar particulieren. Na een inwerkperiode kan dit uitbreiden naargelang jouw interessegebied.

Profiel

Je bent in het bezit van een Bachelor/Master in een financiƫle richting of hebt een eerste ervaring opgedaan in het bankwezen. Uiteraard heb je verder interesse in het verlenen van kredieten en verzekeringen.
Je wil de klanten op een eerlijke en open manier benaderen en streeft naar een lange termijnrelatie.

Talen:
Nederlands - zeer goed
Frans - goed

Wij bieden

In ons kantoor heerst een zeer vrije aanpak naar zowel producten als targets. Je hebt er de vrijheid om klanten advies te geven over de producten waar je zelf voor staat en dit zonder druk van bovenuit. aan, je als medewerker rekenen op een uitdagende en boeiende job, waar je zelf initiatief kan nemen.
Uiteraard zal je hiervoor beloond worden met een motiverend loon, aangepast aan uw ervaring. Indien gewenst zijn er verschillende opportuniteiten naar de toekomst toe.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen