Area Sales manager UK

Waregem - - ref. W38

Functieomschrijving

Alles begint met te luisteren naar de klant, trends op te volgen en gestructureerd de markt in kaart te brengen. Aan de hand van deze informatie communiceer je doelgericht naar onze aankoopmanager, die in China de juiste stoffen gaat sourcen. Ben je succesvol in die gerichte communicatie, dan is de kans op verkoopsucces zeer groot. Zo scoor je order na order, deels met bestaande klanten, deels bij nieuwe prospecten. In Engeland werk je nauw samen met een agent, maar bewaar jij het overzicht om de salesresultaten in stijgende lijn te sturen. Reken op de helft van de tijd zakenreizen en deelname aan beurzen. De sales director is jouw coach.

Profiel

Wij mikken op een bachelor met een eerste commerciƫle werkervaring en een uitstekende kennis van het Engels. Iedere bijkomende taal is een sterke plus om door te groeien naar bijkomende markten. Uiteraard is verkopen datgene wat je echt graag wil doen. Een vleugje creativiteit, feeling voor mooie stoffen en affiniteit met een sterk technisch product zijn de cruciale elementen om de liefde voor het vak te ontwikkelen.

Wij bieden

Je komt terecht in een dynamische bedrijvengroep, met een Belgische verankering en business units in de Verenigde Staten, Indiƫ en China. Je mag rekenen op een grondige technische opleiding, on the field sales training en veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties, aangevuld met een smartphone, laptop, Ipad, firmawagen met tankkaart en maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen