MAGAZIJNIER GOEDERENONTVANGST

Waregem - - ref. W73

Functieomschrijving

 De wisselstukken, onderdelen en toebehoren die aangeleverd worden, helpen lossen en controleren op correctheid en overeenstemming met wat besteld werd door de aankoopdienst en aangevraagd werd door de magazijniers die de bevoorrading doen van de verschillende hangars.
(Nieuwe machines en overnames worden gereceptioneerd door je collega)
 De ontvangsten administratief verwerken in X-Power en fysisch onderbrengen in de automatische voorraadkasten. Dit gebeurt ‘s morgens vroeg zodat de kasten tijdens de normale toegangsuren onbelemmerd beschikbaar zijn voor de magazijniers van balieverkoop & interne bevoorrading van de werkplaatsen.
 Je bent zeer goed op de hoogte wat hoogdringend verwacht wordt, verwittigt de klanten en de techniekers intern en draagt hierdoor bij aan een snelle en vlotte voortgang van het werk. Je werkt in het hoofdkantoor ondersteunend voor alle sectoren en filialen : landbouw (tractoren en landbouwmachines), oogstmachines, industrie met grondverzet, knikladers en kranen, tuinbouw en verhuur.
 Je staat in voor orde en netheid van de hangar bestemd voor de receptie van de goederen en maakt er een erezaak van om dagelijks de ontvangsten van de vorige dag volledig te kunnen verwerken.
 Je rapporteert wel aan de klant- en planningsverantwoordelijke voor landbouw en oogstmachines maar werkt algemeen ondersteunend voor alle sectoren.

Profiel

 Je hebt goede technische kennis van wisselstukken en machineonderdelen van zwaar rollend materieel (tractoren, landbouwvoertuigen, kranen, knikladers, enz… ) door scholing en/of relevante werkervaring.
“Je hoeft in deze job niet zelf te sleutelen maar weet veel af van onderdelen en wisselstukken waarmee en waaraan je collega’s sleutelen”.
 Je bent een vroege vogel die graag ’s morgens vroeg tot de middag werkt in een 6 dagen week.
 Je bent bereid in het permanentie- en wachtsysteem te stappen om samen met je collega’s in beurtrol de power of service te helpen aanbieden.
 Je hebt veel zin voor organisatie, orde en netheid en nauwkeurig werken.
 Je anticipeert, communiceert vlot en werkt graag met mensen samen.
Je kunt behoorlijk je plan trekken in drie talen (Nl, Fr, E) om met chauffeurs en klanten te communiceren.
 Je hebt een attest om met een heftruck te rijden desgevallend aangeleverde goederen te helpen lossen.
 Je kunt vlot werken met PC en leert gemakkelijk om met de bedrijfssoftware te werken.

Wij bieden

 We bieden je een aantrekkelijk loon en voordelen.
 Je werkt in een bedrijfsomgeving waar je veel initiatief mag nemen en vrij autonoom je werk en werkuren kunt regelen.
 Een contract voor onbepaalde duur.

Ik wil deze job!

Bel ons op 056 960 130 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort.

Telefonisch
Via e-mail
   
Versturen