Vacature

Administratief bediende (4/5 of FT)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 764

Update: 26-05-2021

default

Julie Vandaele

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een dynamische groothandel in tuinaanleg en groenvoorziening zijn wij op zoek naar een administratief talent, een administratief bediende. Uw takenpakket is het volgende: Facturatie, facturatieopvolging (leveringsbonnen opzoeken en opsturen, opstellen creditnota's, ...); Telefonie; Bestellingen ingeven; Rappelbeheer; Leveringsbonnen correct inplaatsen; Behandelen van mailbox; Prijsingave, ....Deze mooie functie in een jong en dynamisch bedrijf is tijdens de dag, een continue bezetting moet er zijn van 08u00-18u00, dit is natuurlijk in een beurtrolsysteem met de collega's. Een tewerkstelling is zowel mogelijk op 4/5 basis of voltijds.

Profiel

U beschikt over volgende capaciteiten en vaardigheden: administratief talent, 'gewoon doen mentaliteit', ordelijk en precies; kritisch en stressbestendig; opgewekte positief ingestelde persoonlijkheid. U kunt de verplaatsing maken naar de regio van Tielt en zich flexibel opstellen. |Ervaring of opleiding in de administratieve wereld.

Wij bieden

Een tewerkstelling als administratief bediende binnen een jong en dynamisch bedrijf in de sector van tuinaanleg en groenvoorziening. Dit natuurlijk met kans op een vast contract na een positieve tewerkstelling via Quality Tielt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.