Vacature

Administratief bediende aan- en verkoop

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1083

Update: 22-10-2021

Francoise

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bouwbedrijf te Tielt thuis in de industriebouw en agrarische bouw kijken wij uit naar een administratief bediende ter versterking van de aan en verkoopdienst. - Op basis van materiaallijsten (opgemaakt door projectvoorbereiders) stel je bestelbonnen op, deze documenteer je nauwkeurig in het systeem en bezorg je aan leveranciers. Deze bestellingen zal je natuurlijk ook opvolgen. Na een opleiding verkrijg je meer verantwoordelijkheid in het uittellen van materiaallijsten, opmaken van bonnen, zelfstandig bestellen van verschillende bouwmaterialen en toebehoren.

Profiel

- Je hebt een opleiding in de bouw of een grote affiniteit. - Administratief sta je sterk in je schoenen, je hebt oog voor detail en kan zeer nauwkeurig werken. - Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, alsook kennis van de Engelse en Franse taal.

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling in een stabiele bouwonderneming te Tielt. Natuurlijk, Quality kennende, is dit met kans op een vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.