Vacature

Administratief bediende aankoop

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2639

Update: 06-09-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Bestellen van technische mechanische onderdelen, grondstoffen en verpakkingen, ... - Correct uitvoeren en opvolgen van de aankoopadministratie. - Nauw samenwerken met onze verschillende interne diensten om de behoeften en vereisten binnen het bedrijf goed te begrijpen. - Ontwikkelen en onderhouden van relaties met leveranciers om te zorgen voor tijdige levering van goederen en diensten. - Algemeen onthaal klanten en leveranciers (telefonie, receptie klanten/leveranciers, ….)

Profiel

- Je hebt een degelijke technische basiskennis van producten. - Je kan terugvallen op relevante ervaring, bij voorkeur in een gelijkaardige functie. - Je bent commercieel ingesteld en plaatst een duurzame relatie met de leveranciers centraal. - Je hecht belang aan teamwork en weet dat je niet alleen tot een resultaat kan komen. - Je kan vlot overweg met de gangbare IT toepassingen en leert snel bij. - Je staat achter onze FANwaarden: familiaal, actief en nauwkeurig.

Wij bieden

- Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door middel van opleidingen en interne trainingen. - Onze klant is continu in beweging, waardoor er veel ruimte is voor initiatief en groei binnen de organisatie. Samen met een team van enthousiaste collega’s krijg je een unieke kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf met open cultuur waarin je jouw passie en vaardigheden verder kan uitbreiden. - Naast de leuke werksfeer kan je rekenen op een uitdagend loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen (zoals bv. een intern fietsplan). - Voltijdse functie met glijdend uurrooster (39u/week).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.