Vacature

Administratief bediende / boekhoudkundig medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1920

Update: 31-05-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het onthaal en biedt administratieve/boekhoudkundige ondersteuning. - Je staat in voor het opvolgen en het behalen van deadlines voor wettelijke documenten zoals de BTW aangifte, intrastat en de persoonsbelasting. - Inboeken van facturen en financiële verrichtingen. - Je bent de administratieve spilfiguur van het kantoor. Je neemt alle administratieve taken voor jouw rekening. Je bent de rechterhand van de zaakvoerder.

Profiel

- Eerste ervaring in gelijkaardige functie. - Je bent administratief sterk. - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, je kan zelfstandig werken en je bent voldoende communicatief en klantgericht.

Wij bieden

- Je komt terecht in een enthousiast team waar open communicatie op de eerste plaats komt. - Een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.