Vacature

Administratief bediende - orderinput

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2534

Update: 09-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verwerkt alle orders in SAP. - Je helpt de klant door zijn vragen te beantwoorden en de juiste informatie te leveren. - Je volgt regelmatig enkele administratieve taken op. - Je staat vaak in contact met de andere afdelingen (dienst verkoop, transport …).

Profiel

- Je bent in het bezit van een Bachelor diploma of A2 diploma met een degelijke administratieve ervaring. - Relevante werkervaring is een pluspunt, kennis van SAP ook. - Je bent communicatief, administratief sterk en werkt nauwkeurig. - Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Wij bieden

- Een filevrije job - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Een goede work life balance met mogelijkheid tot thuiswerk. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.