Vacature

Administratief commercieel bediende - Tuin en parkafdeling

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 737

Update: 14-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf thuis in machines voor landbouw, tuinbouw industrie, tuin en park in de grootregio van Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel bediendeprofiel voor de tuin en parkafdeling.Als bediende verkrijg je de verantwoordelijkheid voor de tuin en parkafdeling. Je staat in voor de commerciële verkoop in de toonzaal (robotmaaiers, bosmaaiers, kleine graafmachines, etc...). Je bent verantwoordelijk voor o.a. de facebookacties (social media), orderverwerking, ... Je staat in voor het maken van telefonische afspraken voor de installaties, herstellingen, ...Verdeling van binnen en buitendienst is 85% vs 15%.

Profiel

Je beschikt over de nodige technische kennis van robotmaaiers, bosmaaiers, kleine graafmachines, ... om de klant correct te informeren en bij te staan in zijn aankoop. Dit natuurlijk met de nodige communicatieve en commerciële vaardigheden om tot verkoop over te gaan. Een goede kennis van computerprogramma's en sociale media is een must. Om een verplaatsing naar klanten mogelijk te maken beschikt u over een rijbewijs B. |Technische kennis over robotmaaiers, bosmaaiers, kleine graafmachines, ... alles betreffende machines voor tuin en park.

Wij bieden

Een tewerkstelling met kans op zowel carrière als persoonlijke ontwikkeling. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.