Vacature

Administratief logistieke medewerker avond 30u

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1831

Update: 03-05-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs. - Je controleert de CMR en transportdocumenten. - Je verwerkt de CMR en zorgt voor juiste data input in het ERP systeem. - Je maakt de transportdocumenten klaar voor de chauffeurs de dag nadien. - Je werkt nauw samen met je collega's van transportplanning en magazijn om alles vlotjes te laten verlopen. - Je staat de klanten/chauffeurs te woord via mail, telefoon en via het loket in het Nederlands, Frans en Engels.

Profiel

- Je werkt zeer nauwkeurig. - Je bent een avondmens: je werkt door tot alles is afgewerkt. (ma-vrij: 16u-22u) - Je hebt een stabiele werkervaring in logistieke administratie (ontvangst van chauffeurs; controle transportdocumenten). - Je bent een gedreven en enthousiast persoon die correct werk aflevert. - Je bent voldoende communicatief en staat chauffeurs vlot te woord. - Je kan goed zelfstandig werken en zoekt proactief naar een oplossing wanneer er zich een probleem stelt. - Je spreekt Frans/Nederlands/Engels.

Wij bieden

- Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.