Vacature

Allround logistiek administratief bediende - Frans + Nederlands

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 736

Update: 13-10-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een familiebedrijf in de regio van Tielt - Transport natuursteen - zijn wij op zoek naar een allround logistiek administratief bediende, dit met een zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Je komt terecht in een jong en dynamisch familiebedrijf met jaren ervaring in de transport van natuursteen. Binnen dit bedrijf sta je in voor de allround administratieve taken, transportplanning, leveringsplanning, opvolgen van bestellingen en orders. Je staat in contact met de klanten (binnen en buitenland), de leveranciers (binnen en buitenland). Voor deze mooie functie heb je een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Franse taal, er is ruimte voor initiatiefname bij het aanbrengen van verbeteringen bij onder andere de webshop.

Profiel

Je beschikt over de nodige portie zelfstandigheid, verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de zaakvoerders. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Franse taal, iedere bijkomende talenkennis is een pluspunt. Je kan je flexibel opstellen naar de uren toe en je hebt geen schrik om de handen uit te mouwen te steken. Kennis van natuursteen is een pluspunt, natuurlijk moet de motivatie en leergierigheid erin zitten om alles van A tot Z omtrent natuursteen te leren kennen. |Bachelor in de logistieke, administratieve wereld.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een jong en dynamisch familiebedrijf in de regio van Tielt. Dit natuurlijk, zoals bij QUALITY kennende, kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.