Vacature

Allround productiemedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2373

Update: 14-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Receptioneren & controleren van de inkomende orders. - Het picken van orders. - Je helpt en voert controle uit bij het stockbeheer van de materialen in het magazijn. - Laden en lossen van de vrachtwagen. - Je helpt bij de verschillende productiestappen van het diverse gamma panelen.

Profiel

- Je bent enthousiast. - Je werkt ordelijk en op een nette manier. - Je hebt oog voor detail. - Je bent een teamplayer. - Je communiceert op een vlotte en respectvolle manier. - Je hebt geen lichamelijk klachten bij het heffen van panelen (max 15kg).

Wij bieden

- Een gevarieerde job in een toonaangevend bedrijf met een sterke financiële achtergrond. - Een marktconforme verloning. - Zicht op een vaste betrekking na een positieve inloopperiode. - Een 39 uren werkweek waarbij je steeds op vrijdagnamiddag vrij bent. - Mogelijkheid om attest van de heftruck te behalen binnen de firma.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.