Vacature

Allround productiemedewerker - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2476

Update: 13-09-2023

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je werkt halftijds als operator pers & de andere tijd wordt opgevuld op andere afdelingen.- Operator Pers: - Verlijmen en kleven van aluminium panelen. - Bedienen van de pers. - Verdelen van de panelen in de verdere afwerking van de productie.- Verpakker: - Controle en inpak van de afgewerkte goederen. - Klaarmaken van de vrachtwagens. - Algemeen meehelpen in de productie.- Orderpicker: - Ontvangen en controleren van inkomende goederen met heftruck - Stockbeheer - Goederen op locatie zetten - Orderpicking- Vbn van andere algemene taken: - Schuren - Beschermfolie kleven - Orde en netheid- Kennis poederlakken? Je kan doorvloeien naar de lakkerij (opening voorzien in september).

Profiel

- Nederlandse taal machtig. - Geen specifieke opleiding of ervaring. - Je bent handig en secuur. - Je bent fysiek in orde: manueel hanteren van lasten van ong. 15 kg. - Meerwaarde: attest of ervaring met de heftruck.

Wij bieden

- Mooie verloning. - Vrijdagnamiddag altijd thuis. - Interne opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.