Vacature

Assistent commerciële binnendienst

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1664

Update: 29-03-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als assistent commerciële binnendienst ondersteun je de projectleider zowel op administratief vlak als op het vlak van planningen. - Je ondersteunt de verkoper door leads te verwerken, afspraken in te plannen en offertes op te maken. - Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten en verstrekt de nodige informatie. - Je stelt de onderhoudsplanning op en volgt deze nauwgezet op. - Je maakt de planning op van de opmeters en installateurs en staat in voor de communicatie met het transportbedrijf voor de leveringen. - Je volgt de correspondentie dagelijks op. - Je neemt tevredenheidsenquêtes af zowel op mail alsook telefonisch.

Profiel

- Je bent uiterst klantgericht waardoor je op een professionele manier klanten en medewerkers te woord kan staan. - Je kan het overzicht goed bewaren en denkt proactief mee over de werkprocessen. - Je blinkt uit in telefonische communicatie en werkt graag in teamverband. Aangevuld met een gezonde portie flexibiliteit en discretie, heb je de juiste troeven in handen. - Je bent een multitasker die in elke situatie zijn of haar kalmte kan bewaren. - Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans en een goede kennis van Engels. - Je kan vlot omgaan met de gebruikelijke informaticatools zoals MS Office. - In het hechte team is er plaats voor een gedreven doorzetter die met plezier meewerkt aan de verdere groei van onze organisatie.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationale onderneming met een vlakke structuur. Je maakt hierbij deel uit van een team van betrouwbare en aangename collega's die elke dag samen met jou aan het succes van de afdeling willen werken. Een open communicatie staat centraal in het bedrijf. - Een uitdagende functie waarbij een degelijke begeleiding "on the job" voorzien wordt en waarbij je kan rekenen op ondersteuning van je collega's en leidinggevende. - Salarispakket afgestemd op jouw competenties / ervaring aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques en groepsverzekering. - Een voltijds contract waarbij je naast de wettelijke verlofdagen geniet van 12 betaalde ADV dagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.