Vacature

Assistent teamcoach - Textiel

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 792

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de textielwereld zijn wij dringend op zoek naar een assistent teamcoach (2 ploegen). - Samen met medeteamcoachen ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de dagelijkste activiteiten binnen de ploeg die jij aanstuurt, dit betreft de inkomende en uitgaande goederenstromen en al de nabehandelingsactiviteiten. Dankzij u verkrijgen de klanten hun bestellingen tijdig en ontvangen deze naar hun wens. Je coacht, stuurt een team aan van een 20tal personen. Alsook bent u verantwoordelijk voor de verdeling van het personeel op basis van een vooraf opgestelde planning. - Algemene bijkomende taken: Administratie rond verzending; Stockcontrole; Algemende administratie; Taakverdeling en opvolging productiviteit en kwaliteit; Aanspreekpunt andere afdelingen; Tussenkomst bij technische pannes.

Profiel

- Ingesteldheid: people minded; stressbestendig; contactvaardig; Kwaliteitsgericht; Flexibel; Orde en netheid; Oog voor detail; Ambitieus naar doorgroeimogelijkheden; Hands on Mentaliteit. - Kennis: vlotte kennis MS Office toepassingen; Technisch inzicht; Aansturen team; Goede kennis Nederlands, bijkomende talenkennis vormt een pluspunt. - Je beschikt over een bachelordiploma of de nodige ervaring om deze functie tot een goed einde te brengen.

Wij bieden

Een groeiend, ambitieus textielbedrijf met oog op opleidings en doorgroeikansen. Op de werkvloer is er een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen, ruimte voor initiatief en participatie. Er wordt een aantrekkelijk salarispakket aangeboden dat aansluit op je profiel, ervaring, kennis en verantwoordelijkheden. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijg je je vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.