Vacature

Assistent Teamleader Logistiek - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2544

Update: 22-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als assistent ben je de backup van de teamleader - Als teamleader ben je verantwoordelijk voor een 10 tal logistieke collega’s - Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens - Je inspecteert de inkomende goederen - Je doet de orderpicking van bestellingen en de verplaatsing van goederen met transpallet en reachtruck - Als assistent zorg je mee voor de administratieve omkadering - Als teamleader ben je verantwoordelijk voor planning, administratie en opvolging - Je bent een belangrijke spilfiguur tussen leveranciers en medewerkers

Profiel

- Bachelor of gelijkaardig door ervaring - Nauwkeurige medewerker met enige werkervaring in logistiek - Je hebt enige computervaardigheden - Rekenknobbel met logisch inzicht in logistieke processen - Fysiek werk is geen probleem voor jou - Nederlandstalig, geschreven en gesproken - Werken in een 2 ploegensysteem is jouw ding.

Wij bieden

- Je komt terecht in een professionele en internationaal gerichte omgeving. - Naast een competitief loon met extra voordelen, kan je rekenen op een individuele begeleiding en een degelijke opleiding. - Maar vooral kom je terecht in een organisatie waarin je jezelf kan ontplooien en deel uitmaakt van een groep gepassioneerde medewerkers.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.