Vacature

Ateliermedewerker ramen en deuren - PVC

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 751

Update: 19-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de sector van Ramen en Deuren te Tielt zijn wij op zoek naar een gedreven ateliermedewerker, dit voor de afwerking in assemblage van ramen en deuren op de PVC-afdeling. Je hebt technische kennis verworven van de bewerking van PVC; Je kan planlezen; Je hebt al dan niet ervaring in instelling van een lasmachine. Je beschikt over een gezonde portie logisch redeneervermogen; je kan secuur te werk gaan, dus tot op de millimeter; fysiek kan je werk verzetten.

Profiel

Als aterliermedewerker PVC: technische kennis PVC, planlezen, ervaring in instellen lasmachine; fysiek niet te onderschatten; secuur en ordelijke werking; dagwerk (07u30 tot 16u00 van maandag tot vrijdag). Beschikking van een rijbewijs B is een pluspunt, dit naar de toekomst toe voor installatie bij de klant (geen must).|U heeft ervaring in de bewerking van PVC of heeft een aangelegen opleiding gevolgd.

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling in mooie daguren met kans op een vast contract, na een positieve periode via Quality Tielt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.