Vacature

Back office medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2365

Update: 09-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verwerkt de buitenlandse orders van A tot Z en brengt deze bestellingen in in het ERP pakket. - Je bent het aanspreekpunt voor klanten in verband met hun bestelling. - Je bereidt het logistieke traject van de orders voor in samenwerking met de collega die zich op de transportplanning focust. - Je neemt contact op met de transporteur bij tekorten, wijzigingen in verband met laad en leverdata. - Je optimaliseert bestellingen in samenspraak met de klant. - Je maakt de logistieke documenten op afhankelijk van de eindbestemming. - Je controleert facturen. - Je biedt een algemene administratieve ondersteuning aan het logistieke en salesteam.

Profiel

- Je hebt een goede kennis Engels en Frans naast het Nederlands. Kennis van Spaans is een pluspunt. - Je kan vlot werken met MS Office. - Je bent flexibel, assertief, klantgericht en een teamplayer. - Je werkt graag dossiermatig. - Je werkt heel nauwkeurig en verricht graag administratieve taken. - Je wil je graag inwerken op de UK markt. - Je hebt enige ervaring in een productieomgeving.|- Je beschikt bij voorkeur over minstens een bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring.

Wij bieden

- Een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques (€8), hospitalisatieverzekering en 6 ADV dagen. - Je komt terecht in een zeer collegiaal team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.