Vacature

Bakker (m/v)

Referentie: 2275

Update: 09-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- De industriële broodbakkerij draait 7 dagen op 7 in dagploeg en avondploeg. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het bakken van verschillende soorten broden. Dit gebeurt ofwel op de volautomatische lijn 1 (met bandoven) ofwel op de traditionele wijze via lijn 2. - Je hebt voldoende kennis van grondstoffen en de dosering ervan. - Het bedienen van de machines wordt jou aangeleerd. - Het afleveren van topkwaliteit in een nette en hygiënische omgeving is essentieel.

Profiel

- Je genoot een bakkersopleiding of gelijkwaardig door ervaring, even belangrijk is jou passie voor het werk. - Je hebt kennis van het productieproces van broodproducten en de hiermee verbonden installaties en je bent bereid zich hierin verder te bekwamen. - Fysiek werk schrikt jou niet af, je werkt in een volcontinu systeem (afwisselend dag en nachtshift), ook in het weekend met beurtrol. - Je bent stressbestendig, een gemotiveerde werker en je respecteert de hygiënevoorschriften eigen aan de voedingssector.

Wij bieden

Een prachtige job in een groeiend en gezond bedrijf, een aangename werksfeer met toffe collega’s, een interessant werkschema gekoppeld aan een marktconforme verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.