Vacature

Baliemedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1608

Update: 18-03-2022

default

Selena Vanherreweghe

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt aan een balie waar onze klanten (zowel aannemers als particulieren) hun bestelling doorgeven om af te halen. Je taak bestaat hoofdzakelijk uit het opmaken van bestelbonnen. Daarnaast noteer je telefonische bestellingen en breng je bestellingen correct in het systeem.

Profiel

- Je bent communicatief, hulpvaardig en neemt een klantgerichte houding aan. - Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig. - Je bent leergierig waardoor je vlug je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden. - Je bent gedreven en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. - Je bent bereid om op zaterdagvoormiddag te werken. (Beurtrol met je collega) - Ervaring in administratie en/of verkoop in de bouwsector is een pluspunt.

Wij bieden

- Je kan terugvallen op een volledig en uitgebreid verkoopsgamma, een professionele commerciële en marketingondersteuning. - Een open en informele bedrijfscultuur. - Een competitief loon en een zekere toekomst in een dynamisch en snel groeiend bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.