Vacature

Bankbediende - schadebeheer + administratie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 847

Update: 07-07-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in het bank en verzekeringswezen te Tielt zijn wij op zoek naar een voltijdse bankbediende (combinatie administratie, balie en schadebeheer). - Kennis van het programma BRIO is een pluspunt, het kan zeker en vast ook aangeleerd worden. - Ervaring in de sector of een relevante opleiding is noodzakelijk. - Taken gaan tot ontvangst klant, naar balie, telefonie, mailverkeer, tot opvolgen van schadedossiers. - Er is een zeer goede kennis van het Nederlands vereist, een goede kennis van het Engels en een basiskennis van het Frans. - Tewerkstelling in dag zonder weekendwerk, 37.5u per week. Maandag tot donderdag: 09u00 tot 17u30, de vrijdag tot 17u00.

Profiel

- Kennis van BRIO (pluspunt). - Ervaring of opleiding in de bank en verzekeringssector. - Talenkennis: Zeer goed Nederlands, goed Engels, basiskennis Frans (durf). - Enthousiaste persoonlijkheid die zich kan vinden in een klein maar fijn team. - Kunnen werken van 09u00 tot 17u30 van maandag tot en met donderdag, de vrijdag van 09u00 tot 17u00. - PC vaardig

Wij bieden

Tewerkstelling bij een klant in het bank en verzekeringswezen waar grote anciënniteit is, dus grote werkzekerheid. Na een positieve periode via Quality verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.