Vacature

Bediende boekhouding en administratie

Referentie: 979

Update: 23-09-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf te Ingelmunster kijken wij uit naar een allround administratief bediende boekhouding. - In deze functie houdt je het overzicht op de financiële administratie, verwerken en inboeken van aankoopfacturen, verzorgen van een tijdige en correcte goedkeuring van facturen en voorbereiding van betalingen. - Alsook neem je enkele algemene administratieve taken op u zoals de aankoop. - Je verzorgt ook de BTW-aangifte - 80procent van het cliënteel is terug te vinden op de Franse markt, dus je beheerst ook goed de Franse taal!

Profiel

- Goede kennis van het Frans en uitstekende kennis van het Nederlands - Ervaring in de boekhouding en de administratie - Klantvriendelijk en commerciële ingesteldheid - Cijfermatig ingesteld, accuraat en integer. - Je krijgt energie van een foutloze administratie

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling bij een stabiele onderneming te Ingelmunster met kans op een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.