Vacature

Bediende Expeditie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 310

Update: 15-02-2021

default

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-In deze functie wordt jij, bijgestaan door je collega, verantwoordelijk voor alle verzendingen van onze producten naar klanten en/of zusterfirma’s.- Je plant en organiseert de verzending in samenspraak met de transportfirma’s en diverse externe organisaties opdat de goederen tijdig en volledig conform de gevraagde verzendingsmodaliteiten worden geleverd. -Met uw expertise in transportdocumenten en bijkomende attesten ben je perfect gepositioneerd om de transporteurs en chauffeurs te woord te staan en te zorgen voor een correcte en tijdige administratieve afhandeling. -Ook de termen actieve en passieve veredeling zijn jou niet vreemd. -Je job stopt echter niet bij een administratieve afhandeling van verzendingen en documenten.- Daarnaast ben je verantwoordelijk voor 5 magazijniers: je geeft hen werkinstructies, rekening houdende met deadlines en veiligheidsvoorschriften, en stuurt bij waar nodig. -Je blijft steeds up to date wat betreft het reilen en zeilen binnen transport en doet regelmatige reality checks met de huidige transportprijzen in de markt.

Profiel

-Wij mikken op een bachelor logistiek management, met minstens 5 jaar ervaring. -Ben je geen bachelor, maar maak je dit goed met de nodige ervaring in logistiek, dan kom je zeker ook in aanmerking. -We verwachten een goede kennis van Engels en Frans. -Uiteraard werk je zeer nauwkeurig, je bent als het ware een echte perfectionist.- Jouw communicatieve skills kunnen omschreven worden als empathisch doch assertief en je deinst niet terug om verantwoordelijkheid te nemen. -Ook jouw organisatietalent blijft niet onbesproken en kan worden aangewend in diverse situaties waar deadlines van kritisch belang zijn. -Aanvullend kan het nodig zijn om zich flexibel op te stellen in functie van de werkorders.

Wij bieden

-Je komt terecht in een dynamische bedrijvengroep, met een Belgische verankering en business units in de Verenigde Staten, Indië en China. -Je mag rekenen op een grondige administratieve opleiding en kennismaking met de volledige productieflow binnen de firma. -Je krijgt de kans om de verzending mee verder vorm te geven met de nodige ruimte voor initiatief. -Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties, aangevuld met maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.