Vacature

Bediener lasersnijmachine 2 ploegen

Referentie: 1475

Update: 10-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je kent CNC machines, of je hebt er een gezonde interesse voor. Je hebt een hands on mentaliteit, Je werkt met oog voor orde en netheid, Je werkt zowel zelfstandig als in team, Je hebt respect voor andere culturen, Een brevet / attest voor het besturen van een vorkheftruck is een plus. (of je bent bereid het te behalen)

Profiel

Enige werkervaring in de metaalsector is een grote pluspunt, Ben je schoolverlater en heb je er 100% zin in, kom zeker langs, Een stabiel werkverleden is een sterke troef.

Wij bieden

Kandidaten kunnen rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangepast aan hun inzet en bekwaamheid.Je kan aan de slag in een stabiel bedrijf, Een interne opleiding schoolt je bij tot de toepassingen die voor de job nodig zijn, Je start met een tijdelijk contract op interim om daarna vast in dienst te gaan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.