Vacature

Boekhoud medewerker

Referentie: 2085

Update: 29-06-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Opvolgen aankoopfacturen van de verschillende vennootschappen.- Instaan voor de betalingen op dagelijkse basis.- Opvolgen voor doorfacturatie tussen de verschillende entiteiten.- Instaan voor de analytische boekhouding: werken met verschillende kostenplaatsen die correct moeten opgevolgd worden.- Je werkt hierbij met het ERP systeem Navision.

Profiel

- Je hebt een ruime ervaring in boekhouding (onafhankelijk van niveau behaalde diploma).- Je beschikt over de nodige structuur om prioriteiten te stellen.- Je kijkt ernaar uit om verantwoordelijkheid te dragen.- Goede kennis van het Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt.- Je hebt kennis van MS Office, in het bijzonder van MS Excel.

Wij bieden

- Je komt terecht in een omgeving waar een prettige informele sfeer heerst en waar betrokkenheid, collegialiteit en menselijkheid centrale waarden zijn.- Onmiddellijke indienstneming met kans op doorgroeien .- Je mag rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.