Vacature

Boekhouder A - Y (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2262

Update: 26-08-2022

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en correcte boekhouding: - Verwerken binnenkomende betalingen tot verkoop en aankoopfacturen. - Je staat in voor diverse aangiftes. - Periodieke afsluitingen bereid je minutieus voor, uiteraard rekening houdende met alle wettelijke termijnen. - Met doelgerichte controles en het vakkundig scheiden van hoofd en bijzaken, waak je over de financiële gezondheid van de firma. Je wordt het aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten en leveranciers betreffende financiële verrichtingen.

Profiel

- Een relevante bacheloropleiding binnen accountancy. Ervaring in een gelijkaardige functie is een troef. - Je bent cijfermatig sterk en gaat logisch en methodisch te werk. - Je werkt correct tot na de komma. - Je bent communicatief doch ook assertief en durft zelf initiatief te nemen om de doelstellingen te bereiken. - Een vlotte beheersing van het Engels is cruciaal omwille van de contacten met onze internationale firma's.

Wij bieden

- Een boeiende en allround functie voor een internationale groep van bedrijven. - Je komt terecht in een klein maar hecht team. - De training wordt on the job georganiseerd. Bijkomende opleidingen in het kader van een efficiënte werking worden warm aanbevolen. - Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties. Aangevuld met maaltijdcheques en sectoraal aanvullend pensioen. - De recent vernieuwde werkplek is voorzien van alle nodige comfort en IT oplossingen. - Het glijdend uurrooster zorgt dan weer voor de nodige work/life balance.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.