Vacature

Boekhoud(st)er

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2080

Update: 29-06-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het beheren van de dagdagelijkse boekhouding. Denk hierbij aan volgende taken: - Inboeken van aankoopfacturen en verkoopfacturen - Uitvoeren van maandelijkse verplichte aangiftes (BTW aangifte, intrastat, …) - Opmaak van jaarrekeningen in samenwerking met de externe accountant en de revisor en voorbereiding van verschillende aangiftes - Investeringen en afschrijvingen verwerken - Beheren van de debiteuren en crediteurenadministratie - Bankverrichtingen uitvoeren - …- Daarnaast volg je de wijzigingen in de fiscale en boekhoudkundige wetgeving op de voet op. Ad Hoc projecten kunnen op jouw betrokkenheid rekenen. - Je neemt initiatief op vlak van bedenken en uitwerken van rapporteringen die betere inzichten kunnen bieden. Verder ondersteun je het automatiserings en digitaliseringsproces naar ERP (SAP). - Je komt terecht in een team waarin jij fungeert als boekhouder A tot Y, en waarbij je ondersteund wordt door je collega.

Profiel

- Je beschikt over een bachelor accountancy-fiscaliteit - Je kan terugblikken op een aantal jaren relevante werkervaring - Je bent cijfermatig heel sterk, analytisch en nauwkeurig - Je neemt graag initiatief en hebt een kritische kijk - Je hebt kennis van SAP

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling in dagregime en een marktconforme verloning. - Je krijgt een doorgedreven interne opleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. Dit binnen een snelgroeiende KMO die zijn familiaal karakter behoudt. - Uurrooster: Maandag tot en met donderdag van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Vrijdag wordt er gewerkt tot 16u00 en af en toe geborreld tot 17u00. - Je werkt in een regime van 39 uren per week, met 10 extra verlofdagen per jaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.