Vacature

Bouwkundig tekenaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1338

Update: 03-02-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Kortrijk ben ik op zoek naar een Bouwkundig tekenaar.- Als Bouwkundig Tekenaar ben je verantwoordelijk voor je eigen technische dossiers voor het tekenen van aluminium balustrades als ondersteuning van onze projectleiders. - Indien noodzakelijk doe je samen met de projectleider de nodige opmetingen op de werf. - Je vertrekt vanuit het concept en tekeningen van de klant en hebt de opdracht om deze in de praktijk te realiseren. - Je analyseert hiervoor de opmeting en architectuur plannen van het project en overlegt met je collega projectleider voor verdere toelichting en detaillering. - Je tekent de balustrades volgens de huidige normering en zet deze om in een productiedossier samen in overleg met onze projectleider. - Je zorgt ook voor de nodige bestellingen die eigen zijn aan het product. - Je zoekt naar oplossingen voor technische problemen in het ontwerp en de productie.

Profiel

- Je hebt een technisch diploma bouwkunde, elektromechanica, bouwkundig tekenaar, of je bent gelijkwaardig door ervaring. - Je kan goed planlezen en hebt ervaring met tekenprogramma’s zoals Autocad of Parabuild. Kennis van andere tekenprogramma’s is ook nuttig. - Ervaring in de bouw is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. - Je hebt kennis van bouwknooppunten in de woningbouw. - Je bent een teamspeler, communicatief en lost graag technische vraagstukken op. - Je hebt oog voor detail en kwaliteit.

Wij bieden

- Een vast contract na een positieve interim periode bij een professioneel bedrijf die je de gepaste ondersteuning biedt in de job. - Een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. - Je komt terecht in een collegiale werksfeer met toffe collega’s. - Je ontvangt een correcte verloning volgens jouw kennis en ervaring aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.