Vacature

Broedmeester

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2405

Update: 09-12-2022

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als broedmeester in de broeierij, assisteer je de verantwoordelijke en neem jij de leiding over volgend takenpakket: - Instaan voor de dagelijkse opstart en opvolging van de productielijn; - Aansturen van de productiemedewerkers en bijsturen waar nodig; - Opvolgen van het volledige broedproces en instaan voor de controle van parameters. Jij ijvert ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden; - Kleine technische storingen los je zelf snel op en probeer je uit te sluiten voor de toekomst.

Profiel

- Je werkt gestructureerd en kan een planning opstellen; - Technische voeling én interesse in de landbouwsector; - Flexibele ingesteldheid naarmate de drukte in de broeierij; - Jij hebt het in je om een team aan te sturen; - Daarnaast is het ook mooi meegenomen om een goede basis van de Franse en Engelse taal te hebben.

Wij bieden

- Vast bediendencontract van onbepaalde duur; - Interessante verloning aangepast aan jouw ervaring; - Ruim pakket aan extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques (€8), ecocheques, hospitalisatieverzekering én een fietsvergoeding; - Interne opleiding zodat jij vlot van start kan gaan; - 38 urenweek met een flexibel uurrooster; - Uiteraard mag je ook rekenen op een uitermate familiale werksfeer en kansen om te groeien in jouw rol binnen de firma!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.