Vacature

Broeierijmedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 973

Update: 23-09-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf in de agrarische sector, pluimvee zijn wij op zoek naar een broeierijmedewerker. - Je bent een echte vroege vogel en steekt graag de handen uit de mouwen. - Je neemt de verantwoordelijkheid over de schouwlijn, dit samen met een team van 3 à 4 medewerkers. Dagelijks draai je zelf mee in het team. Tijdens het schouwen worden de afgestorven eieren gescheiden van de bevruchte eieren. - Je dient ook over de nodige flexibiliteit te beschikken om andere taken in de broeierij op te nemen. Een voorbeeld hiervan is de inleg van de broedeieren (vullen van de voorbroedmachines met broedeieren). - Afhankelijk van hetgeen op de planning staat werk je van maandag tot en met vrijdag met flexibele daguren. - Er is een mogelijkheid om de wachtdienst op te nemen om de 14 dagen. In dat geval ben je week om week stand by mochten er alarmen van de machines in de broeierij afgaan.

Profiel

- Interesse in de agrarische sector en pluimvee. - Vroeg opstaan schrikt je niet af, alsook verantwoordelijkheid nemen en de handen uit de mouwen steken. - Goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans en Engels is een pluspunt. - Vlotte verplaatsing naar Tielt.

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling bij een familiale werkgever met een ongedwongen sfeer. Naargelang de capaciteiten en ervaring zal er een aantrekkelijk loonpakket voorzien worden. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijg je uw vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.