Vacature

Calculator (bouwprojecten)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1174

Update: 06-12-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een onderneming binnen de bouwsector te Tielt kijken we uit naar een calculator! - Na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen maak je een prijsberekening op. - Je bestudeert samen met de verkoper of bouwheer de plannen en eventueel lastenboeken. Op basis hiervan maak je offertes op in het bedrijfseigen calculatiesysteem. - Je staat, op regelmatige basis, in voor het maken van ontwerptekeningen. - Contactname met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen, nauwe opvolging en samenwerking met verkoper, projectvoorbereider en projectleider. - Ondersteuning bieden aan de sales in hun prijscalculaties, als team haal je namelijk projecten binnen!

Profiel

- Hogere opleiding in bouw, voorkeur industrieel ingenieur bouwkunde - Cijfermatige aanleg - Samenwerken in team - Nauwgezette opvolging en nodige zelfstandigheid - Eerste werkervaring in gelijkaardige functie, alsook sterke affiniteit met bouwsector.

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling in een sterke, stabiele en veelzijdige allround onderneming thuis in de bouwsector. Het bedrijf zet hoog in op groei en is in volle expansie. Je komt terecht in een ambitieus team waar er voortdurend geïnvesteerd wordt in vooruitgang en vernieuwing. Er wordt een ruime opleidingsperiode voorzien en al de bedrijfseigen systemen worden aangeleerd. Je vormt een hecht team met verkoper, projectvoorbereider en projectleider, samen gaan jullie er voor!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.