Vacature

Calculator - klantverantwoordelijke

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 769

Update: 31-05-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de sector van ramen en deuren zijn wij op zoek naar een klantverantwoordelijke, calculator. Als calculator ben je verantwoordelijk voor de prijsaanvragen en offerteopmaak. Bestellingen verwerk je in JOPPS SOFTWARE. Je onderhoudt je contact met de klanten, alsook sta je nauw in contact met het sales team.

Profiel

U heeft een analytische, administratieve ingesteldheid. Je bent een punctuele en nauwkeurige werker met een bouw-gerelateerde ervaring, voorkeur met PVC schrijnwerk. U bent gekend met een ERP-pakket en voorkeur ervaring in ramen en deuren. |Calculator, bouwgerelateerd.

Wij bieden

Tewerkstelling in een toonaangevend bedrijf in de sector van ramen en deuren. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.