Vacature

Chauffeur C / CE

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 788

Update: 16-06-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de regio te Zwevezele zijn wij op zoek naar een chauffeur C of chauffeur CE. - Dit is een een job met veel variatie, kennis van verschillende machines is een pluspunt. - Taken: Afhaling bij leveranciers en leveren aan werven; Laden en lossen producten; Bediening van machines en installaties; Controle op ladingen; Opmaak van documenten. - Rapportage en communicatie aan verantwoordelijke transportplanning en uitvoering van werken aan de hand van voorgeschreven kwaliteits en veiligheidsvoorschriften.

Profiel

- Bezit van rijbewijs C of CE - Bezit van nodige documenten: bestuurderskaart; code 95 - Kennis technisch materiaal is pluspunt - Zelfstandige werker en flexibiliteit naar uren - Goede kennis van de Nederlandse taal - Teamspeler, initiatiefname en openstaan om verbeteringen aan te brengen

Wij bieden

Tewerkstelling in een groeien familiaal bedrijf met een gemotiveerde ploeg, een vast contract na een positieve evaluatie via QUALITY TIELT. Er wordt ook een training on the job aangeboden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.