Vacature

Chauffeur C/CE - zuigwagen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2509

Update: 04-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je hebt een erg variërende job, waarbij je zelfstandig instaat voor alle activiteiten van de zuigwagen. - Je treft de nodige voorbereidingen voor vertrek. - Je rijdt dagelijks met de zuigwagen naar klanten verspreid over het land. - Je zuigt vloeistoffen op uit bassins/opslagtanks/IBC's en/of vaten bij de klanten en/of werven. Hierbij gaat het vooral om slibs. - Je zorgt er steeds voor dat de zuigwagen gereinigd is voor de volgende werkdag. - Naar gelang de planning help je op de site waar nodig.

Profiel

- Je vindt het een erezaak om in een ordelijke en nette vrachtwagen rond te rijden en bent flexibel. - Je bezit een rijbewijs C of CE. - Het is een voordeel als je reeds enige ervaring hebt met he hanteren van dergelijk voertuig. - Technische kennis van materiaal is een pluspunt. - Je kan zelfstandig werken en bent flexibel naar uurregeling toe, want weekendwerk is mogelijk. - Je steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk als de werken goed en snel vooruit gaan. - Je draagt zorg voor het materiaal en de gereedschappen waarmee je werkt. - Je beheerst de Nederlandse taal en eventueel een basis Frans. - Je beschikt over een bestuurderskaart en Code95. Een ADR certificaat met specialisatie vervoer in tanks is een extra troef. - Je bent in het bezit van een VCA attest of je bent bereid dit te behalen. - Je hebt ervaring met dit type voertuig. - Je bent een teamspeler die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren.

Wij bieden

- Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuke ploeg met gemotiveerde collega's. - Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. - Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. - Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Je eigen smartphone, werkgerelateerd. - Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. - Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.