Vacature

Chauffeur C - Nationaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 986

Update: 28-09-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf te Oostkamp kijken wij uit naar een ervaren chauffeur C. - Zowel voltijds als deeltijds (volledige dagen) zijn mogelijk. Dus bent u eventueel een gepensioneerde chauffeur C die uitkijkt om de handen nog uit de mouwen te steken? Neem zeker contact met ons op! - Het transportbedrijf is meestal de schakel voor transport binnen productiebedrijven, er komt zeer weinig distributie bij kijken. - Wanneer een voltijdse tewerkstelling wordt er verwacht dat je sporadisch in het weekend ook eens kan rijden.

Profiel

- Flexibel naar uren toe - Administratieve vaardigheden voor het correct invullen van de CMR vrachtbrieven, beheer van gegevens op de applicatie (tablet) - Zeer goede kennis van het Nederlands en basiskennis Frans - Rijbewijs C en Code 95 - Werken tijdens de dag

Wij bieden

Voltijdse of Deeltijdse (naargelang u wenst) tewerkstelling binnen een groeiende onderneming te Oostkamp met kans op een vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.