Vacature

CNC hulpoperator - vaste nacht

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1876

Update: 12-05-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bedient een geautomatiseerde, CNC-gestuurde draaibank. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de toevoer van nieuwe wielkernen naar de machine en de afvoer van afgewerkte wielkernen uit de machine. Je zorgt voor het nauwkeurig meten (met micrometer, schuifmaat) van de afgewerkte wielkernen. De meetresultaten noteer je zorgvuldig in een meetrapport. Je staat in voor de algemene orde en netheid op de werkplek. Je wordt aangestuurd door jouw directe collega en de afdelingschef. Je denkt en participeert actief mee in het Vulkoprin Productie Systeem (5S, kata, SMED, 5 min meeting, enz).

Profiel

Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. Je bent handig en praktisch aangelegd en beschikt over technisch inzicht. Je eist van uzelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte producten. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in team. Een basiskennis van verspaningstechnieken strekt tot het voordeel. Een basiskennis planlezen en meettechniek strekt tot het voordeel. BSO/TSO metaal-of houtbewerking Attest planlezen en meettechniek is een meerwaarde.

Wij bieden

Interne opleiding tot goede uitvoering functie Tijdregeling: voltijds in vaste nacht (38u/week) Nederlands: begrijpen, spreken, schrijven en lezen: goed Dit bedrijf is een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan. Onze afdelingen vormen een hecht team. Gezien wij behoren tot de metaalsector (PC 111) geniet u een aantrekkelijk loon. Je krijgt de kans om goede en uitdagende opleidingen te volgen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.