Vacature

CNC-insteller Metaal

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 1000

Update: 30-09-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Wij kijken uit naar een CNC insteller die het tienkoppige team van onze klant kan vervoegen. De klant (metaalsector) maakt niet zijn eigen product, men werkt op bestelling en maakt fijnmechanische onderdelen. Een perfect voorbeeld zijn scharnieren om kasten in elkaar te steken. - Als CNC insteller, hoe het woord zelf zegt, sta je in voor het correct instellen van de machines. Het beheren van de toleranties, op plaatsen van werkmateriaal, opspannen van de boren, inlezen van het programma, .... - De opleiding gaat altijd door voor een periode in dag, op termijn kan je doorschakelen naar 2 ploegen (indien enkel dagwerk gewenst ook mogelijk)

Profiel

- Opleiding met een metaaltechnische achtergrond, hier denken we dan werktuigtechnieken; vormgevingstechnieken; elektromechanica; ... - Begrijpen wat een 2D tekening is en kunnen interpreteren - Matuur en nemen van verantwoordelijkheid - Goede kennis van de Nederlandse taal OF zeer goede kennis van het Engels

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling (snelle opstart) in een echt familiebedrijf te Wingene in de metaalsector. Goede verloningen naargelang kunnen, capaciteiten en ervaring. Kans op vast contract en voortdurende evaluaties waarbij het loon kan stijgen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.