Vacature

CNC Operator - 3-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2470

Update: 27-02-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je taak bestaat uit het zelfstandig bedienen en instellen (frezen, draaien, slijpen) van recent aangekochte high end CNC gestuurde machines. - Je vervaardigt verschillende metalen onderdelen. Dit zorgt voor de nodige variatie in je job. - Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte onderdelen. - Daarnaast sta je in voor het preventief onderhoud van de machine.

Profiel

- Een technische opleiding en zelfstandig kunnen werken is van essentieel belang. - Ervaring vereist. - Zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. - Je houdt van afwisseling in je job. - Je leert graag bij. - Ploegenwerk schrikt je niet af: werken in 3 ploegen (V/L/N) is noodzakelijk.

Wij bieden

- Een uitdagende en afwisselende job binnen een high tech bedrijf met verschillende recent aangekochte machines. - Aangename sfeer en werkomgeving, toffe collega’s die werken als een team. - Na een intensieve opleidingperiode, krijg je de verantwoordelijkheid over minstens één machine. - Je werkt fulltime in een 3 ploegensysteem, gemiddeld 4 dagen per week (36u40 per week). Hierdoor werk je in een systeem met goede work/life balance omwille van rustdagen in de week. - Via interne opleidingen krijg je de kans om je continu te verbeteren en door te groeien in je job. - Competitieve verloning aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ploegenpremies, zaterdagvergoeding, mogelijkheid tot fietslease

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.