Vacature

CNC-plooibankbedienaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 886

Update: 18-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalsector in de grootregio van Tielt zijn wij op zoek naar een CNC plooibankbedienaar. Dit voor een tewerkstelling tijdens de dag, je weekend kan extra vroeg ingezet worden aangezien je dan maar moet werken tot 14u00. Het bedrijf is gekend bij industriële bedrijven in de treinbouw, agrarische machines, verpakkingsmachines, ... - Ervaring is niet het allerbelangrijkste, natuurlijk wel mooi meegenomen. Maar heb je een opleiding voltooid in het metaal en interesse om als CNC plooibankbedienaar te werken dan ben je meer dan welkom! Samen worden de mogelijkheden bekeken voor je doorgroeitraject. Een vereiste is wel dat je kennis hebt van het planlezen!

Profiel

- Planlezen - Opleiding en of ervaring in de metaalsector - Ervaring als CNC plooibankbedienaar is een pluspunt, absoluut geen must! De motivatie, drive en de wil om bij te leren is het belangrijkste. - Zeer goede kennis van de Engelse taal OF het Nederlands.

Wij bieden

Een metaalbedrijf met meerdere CNC plooibanken, die het plooien van een uitgebreid gamma producten toelaat. Hierdoor is er variatie in de job, dit aangezien er gewerkt werkt op zowel kleine als grote series. Je komt in een ervaren team terecht met technische kennis die ervoor zorgt dat complexe stukken gerealiseerd kunnen worden met de fijnste toleranties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.