Vacature

CNC plooibankbedienaar - insteller

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 787

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een gekend metaalbedrijf in groei (Zwevezele) zijn wij op zoek naar een CNC plooibankbedienaar, CNC insteller in daguren (maandag tot en met vrijdag). - Het volgende moet je natuurlijk kunnen afvinken voor deze functie: planlezen; opstellen plooibank; wijzigen parameters tot correcte plooi; hands on mentaliteit; oog op orde en netheid; zelfstandige werker maar toch een teamplayer; respect voor collega; attest van heftruck is pluspunt; ... - Voor uitoefening van deze functie heb je eerder gelijkaardige ervaring opgedaan of heb je een diploma behaalt in de metaalrichting.

Profiel

- Planlezen - Kennis opstellen plooibank - Kennis parameterwijziging tot correcte plooi - Hands on mentaliteit - Oog voor orde en netheid - Attest heftruck is pluspunt - Ervaring of diploma metaalrichting

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een groeiend metaalbedrijf te Zwevezele, kans tot groei en ontplooiing. Na een postitieve periode via Quality Tielt kans op een vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.