Vacature

Commercieel bediende - Kredieten OF Beleggingen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 682

Update: 13-04-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant in de grote regio van Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel administratief bediendeprofiel in de bank- en verzekeringssector.Heb je ervaring in de bank- en verzekeringssector, concreet op gebied van kredieten OF beleggingen? Wilt je werken in een enthousiast dynamisch team met een familiaal karakter? Neem zeker en vast contact met ons op!Afhankelijk of u het luik van de kredieten OF beleggingen op u neemt - Telefonisch contact met bestaande klanten - Controle vervaldagen termijnrekeningen - Gesprekken voeren met de klant, uitleg verschaffen, ... - Pro-actief gaan werken - LOA's afsluiten - Hypothecaire kredieten afsluiten - particulier gericht - ...

Profiel

- Open communicatie - Communicatief vaardig in het Nederlands (schrijven, lezen, spreken, begrijpen) - Ervaring in het bank- en verzekeringswezen (Kredieten OF Beleggingen) - Toveren met MS Office-pakket: voornamelijk Excel - Leergierigheid - bijscholingen - Flexibiliteit: avondgesprekken voeren indien nodig - Kennis van de financiële markt - Gestructureerde werker - clean desk|Opleiding in de bank- en verzekeringssector.

Wij bieden

Tewerkstelling in een dynamisch team met familiaal karakter waar open communicatie belangrijk is. Voltijdse tewerkstelling of 4/5 mogelijk. Prestaties worden verdeeld van maandag tem zaterdag (bespreekbaar). Interne opleidingen worden voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.