Vacature

Commerciële Back Office Automotive

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1921

Update: 31-05-2022

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als commercieel back office medewerker maak je deel uit van de binnendienst die verantwoordelijk is voor het bestelproces van A tot Z. - Je staat ook in voor de dienst na verkoop en volgt lopende contracten op. - Je doet allerhande administratie taken ter ondersteuning van het team. - Je staat rechtstreeks in contact met de klanten en bewaakt de kredietlimieten. - Je voert controles uit en rapporteert maandelijks over de openstaande facturen aan het management.

Profiel

- Je bent zeer klantgericht en vlot in de omgang. - Technische interesse is een absolute must! - Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans. - Je kan goed overweg met MS Office (Word, Excel en outlook).

Wij bieden

- Een uitdagende en gevarieerde job in een internationaal gekend bedrijf. - Een opleiding en de nodige begeleiding zal voorzien worden. - Een stabiele werkgever in groei met een aangename en familiale werksfeer. - 39-uren week met 6 inhaalrustdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.