Vacature

Commerciële binnendienst - Engels + Nederlands

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 866

Update: 14-07-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een grote, internationale speler in de metaalsector (landbouw, architectuur, residentieel, ...) zijn wij op zoek naar een bediende om het team van de commerciële binnendienst te versterken, dit met oog op de Belgische en UK markt. - Wat zal er zoal tot uw takenpakket behoren? Klanten helpen met hun vragen en oplossen van claims; Voorbereiding van klantorders en nauwkeurige opvolging; Behandeling klantendossiers; Verzorgen van een mooie synergie tussen de Belgische en UK verkoopafdelingen. - Er is een nauwe samenwerking met de sales manager en de externe vertegenwoordigers, alsook sta je dagdagelijks in contact met de productie en aankoop.

Profiel

- Je beschikt over een bachelorsdiploma en hebt een eerste werkervaring in de functie achter de rug. - Je beschikt over een commerciële flair en je vlotte persoonlijkheid springt meteen uit het oog. - Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, dit geschreven, gelezen, gesproken en begrepen. - Je hebt een zeer goede kennis van het Microsoft Office Pakket, hier denken we dan aan het toveren met excel.

Wij bieden

Een tewerkstelling bij een sterke, stabiele, internationale speler waar persoonlijke ontwikkeling en talenten worden aangemoedigd. Verloning naargelang door de vooraf opgebouwde ervaring en kennis.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.